Home

Perdormire
Струмица Хроника

(ФОТО) ДУРИ ДЕВЕТ ДУШИ ГОРЕА КАБЛОВИ НА ТРАНЗИТОТ И ГО ЗАГАДУВАА ВОЗДУХОТ ВО СТРУМИЦА!

Home

Горењето каблови и загадувањето на воздухот во Струмица не престануваат! Нов случај денеска на транзитот…Соберени околу огнот, девет души гореа каблови како да се наоѓаат во некоја џунгла.

„Законот треба да важи за сите. До кога ќе бидеме граѓани од втор ред“ – гласи еден од коментарите на фејсбук!