(ФОТО) ЧЕТИРИ ГОДИНИ УСПЕШНА РАБОТА, ЧЕТИРИ ГОДИНИ МЕЃУ СТРУМИЧАНИ – ТИАНДЕ ПРОДОЛЖУВА ДА ЈА ПИШУВА СВОЈАТА ПРИКАЗНА!

мај 10, 2021

ТианДе за портал Струмица Денес:

Не така одамна,10.05.2017 г. започна ТианДе приказната во нашиот град со отворање на сервисен центар во кој овие четири години ослуживме илјадници задоволни клиенти кои секојдневно не посетуваат и ги користат нашите производи. Едноставно тие се нашиот пример за КВАЛИТЕТ.

Задоволство е да се гледаат насмевките на нивните лица кога повторно се вараќаат да си ја земат нивната омилена крема за лице,нивниот шампон кој им го решил проблемот со опаѓањето на косата,пастата која им помогнала да си отклонат некаков проблем со нивните заби.

На почетокот не беше лесно да се промовира и докаже нов бренд, но со вакви уникатни и веќе докажани производи, со леснотија, голем ентузијазам и задовослтво минува неприметно времето. Јавно им се заблагодаруваме на сите наши задоволни клиенти што имаат доверба во нашата компанија и се надеваме дека никогаш нема да ги изневериме нивните очекувања.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: