Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) „АЛЕКС-АЈС“ ВО ОПШТИНА НОВО СЕЛО СО ЦЕДЕНИ СОКОВИ ГИ ОСВЕЖИ РАБОТНИЦИТЕ ВО ПОЛИЦИЈАТА, БОЛНИЦАТА, ПОЖАРНАТА, СТОМАТОЛОШКИТЕ ОРДИНАЦИИ, ФАРМАЦЕВТИТЕ, ПОШТАТА И ДЕЛ ОД МААЛСКИТЕ ДУЌАНИ!

Home

Раздадени над 100 цедени сокови (fresh) во Општина Ново Село по иницијатива на Алекс-Ајс Тимот на Алекс-Ајс денеска ги освежи работниците кои работаат прекувремена работа, т.е. Општата Болница, полицијата, пожарната, стоматолошките ординации, фармацевтите, поштата и дел од маалските дуќани и маркети. Со цел да дадеме свој придонес и да не ги заборавиме хероите без кои едно општество не може да функионира. Бидете хумани, подајте рака! Чувајте се и седете дома, се ќе помине само бидете трпеливи.