Home

Perdormire
Реклама Струмица

ФИТНЕС ВО ВАШИОТ ДОМ – ACTIVE GYM AEROBIC STEP ПО ОДЛИЧНА ПРОМОТИВНА ЦЕНА, ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

Home

ACTIVE GYM AEROBIC STEP

☑️Користењето на степерот Active Gym околу 30минути помага да се потрошат околу ≈150-250 kcal;

☑️Основата и платформата се изработени од густа нелизгачка гума;

*Димензии: 108cm x 42cm x 21cm;

*Висина: прилагодлива до 21cm;

*Цена 4800 мкд ;

🚐Бесплатна достава низ цела Македонија;

☎️Контактирајте не на: 075/252-212 или http://pulse.mk/product/active-gym-aerobic-step-108-%d1%85-42-%d1%85-21-cm/

*http://pulse.mk/shop/ – генерален застапник за Active Gym во Македонија