„ELEPHANT“ НАЈДОБРИОТ СЕРВИС ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ АВТОМОБИЛИ ВО СТРУМИЦА: ДОСТАВА НА ВАША ПОСАКУВАНА ЛОКАЦИЈА И ПРЕЧЕК ОД АЕРОДРОМ!

декември 19, 2020

Најдобар сервис за изнајмување автомобили во Струмица .

Секогаш нудиме ефикасност и брза достава .

– 24/7 подршка на пат

– Пречек од аеродром

– Достава на ваша посакувана локација

– РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО СЕГА

📞 078 – 411 – 871 ( Viber / WhatsApp )

📞 078 – 452 – 889 ( Viber / WhatsApp )

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: