Home

Perdormire
Реклама Струмица

ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ШИВАЧИ, ПРИПРЕМАЧИ НА ДУШЕЦИ И ПАКУВАЧИ!

Home

Поради проширување и отворање на новата производствена линија на душеци, ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ Струмица има потреба од работници на следните работни позиции:

– ШИВАЧИ
– ПРИПРЕМАЧИ НА ДУШЕЦИ
– ПАКУВАЧИ

Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број 072 262 271 или директно во фабриката за мебел веднаш наспроти поликлиника „Филип Втори“ во Струмица. Условите и платата се одлични!