ДВЕ ВРАБОТУВАЊА ВО „ГЛОБАЛ“ : СЕ ВРАБОТУВА ШИВАЧКА ЗА ИЗРАБОТКА НА ФУСТАНИ, ДНЕВНИЦА 1.200 ДЕНАРИ И ШАНКЕР/КА ИЛИ КЕЛНЕР/КА, ДНЕВНИЦА 1.000 ДЕНАРИ!

јуни 5, 2022

Две вработувања во „Глобал“ на први спрат. Се вработуваат шивачка која знае да изработува фустани, дневница 1.200 денари и шанкер/ка или келнер/ка, дневница 1.000 денари.

ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА ШИВАЧКА НА СЛЕДНИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ: 078 890 505
ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА КЕЛНЕР/КА ИЛИ ШАНКЕР/КА НА СЛЕДНИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ: 078 298 017

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: