strumica denes logo

ДВЕ ДЕВОЈКИ БАРААТ УШТЕ ЕДНА ИЛИ ДВЕ ЦИМЕРКИ ЗА ПРЕСТОЈУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА – СПРАТОТ ОД КУЌАТА СЕ НАОЃА КАЈ СТРУМИЧКАТА ГИМНАЗИЈА!

Автор:

Датум:

февруари 6, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

февруари 6, 2020

Категории:

Струмица

Две девојки бараат уште една или две две цимерки за престојување во Струмица во спрат од куќа кој е одлично уреден. Истиот се наоѓа во близина на струмичката гимназија во градот, или поточно на улицата „Ванчо Китанов“. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следните телефонски броеви: 078 329 619 (КАТЕРИНА) 078 641 871 (ВИКТОРИЈА)