strumica denes logo

„ДУОДЕНТ ПРО“ – СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД СТОМАТОЛОШКА СЕСТРА АСИСТЕНТ СО ЗАВРШЕНО СРЕДНО МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ!

Автор:

Датум:

јули 18, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 18, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Стоматолошкиот центар „ДУОДЕНТ ПРО“ има потреба од стоматолошка сестра асистент со завршено средно медицинско образование (медицинска сестра, акушерка, лаборант, забен техничар, фармацевт, физиотепавет). Заинтересираните кандидати може да се пријават на следниот телефонски број: 070-331-388