Home

Perdormire
Реклама Струмица

ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БАНСКО „АСТРЕОН“, ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И НЕГУВАТЕЛКИ!

Home

Заради проширување на капацитетите, Домот за стари лица во Банско „Астреон“, вработува две медицински сестри и две негувателки. Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 071 326 855