strumica denes logo

ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „СВЕТИ ЈОВАН“ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА!

Автор:

Датум:

декември 15, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

декември 15, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Вработување во Струмица. Домот за стари лица „Свети Јован“ има потреба од МЕДИЦИНСКА СЕСТРА. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 072 557 001.