Home

Perdormire
Реклама Струмица

ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „СВЕТИ ЈОВАН“ ВРАБОТУВА ЛЕКАР!

Home

Вработување во Струмица. Домот за стари лица „Свети Јован“ има потреба од лекар. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 072 557 001.