ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ СО ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ КОИ ТРААТ ДО 10 СЕПТЕМВРИ!

август 11, 2021

Домот за стари лица „Отворено срце“ кој се наоѓа на најубавото место во нашиот регион со чист и свеж воздух, од денес со промотивни цени кои ќе траат до десетти септември.

За подетални информации може да го контактирате следниот телефонски број: 075 499 188

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ