ДОМ ЗА СТАРИ ЛИЦА СВЕТИ ЈОВАН – СТРУМИЦА: СО ЉУБОВ ЗА ВОЗРАСНИТЕ!

ноември 9, 2022

Домот Свети Јован се наоѓа на крајот од градот Струмица, на ниско и прекрасно место од ниско-ридски дел, горниот дел опкружен со идарска шума од планината Еленица.

За корисниците кои престојуваат во домот се грижат негуватели, социјален работник, медициснки и технички персонал. Домот поседува свое амбулатно возило со медицински персонал.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 072 557 001

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: