strumica denes logo

ДО 1.200 ЕВРА БРУТО ПЛАТА: Германската компанија „ИСОЛЕ“ во Струмица вработува работници во погон!

Автор:

Датум:

јануари 16, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 16, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Германската фирма Isole која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

– РАБОТНИЦИ ВО ПОГОН

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и до 1.200 евра бруто плата на секој први.

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број: 074 227 229.