strumica denes logo

ДИРЕКТОРОТ НА „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ГИ ДЕМАНТИРА „ЗДРАВА КОТЛИНА“ : ВРАТИТЕ НИКОГАШ НЕ БИЛЕ ЗАКЛУЧЕНИ, НЕ НИ ЗНАЕМЕ ДЕКА САКААТ ДА ПРОТЕСТИРАТ!

Автор:

Датум:

февруари 7, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

февруари 7, 2020

Категории:

Струмица

Во телефонски разговор со Струмица Денес, директорот на СОУ „Димитар Влахов“-Струмица изјави дека тоа што го пишуваат „Здрава Котлина“ е сосема неточно, бидејќи вратите на училиштето никогаш не биле заклучени, ниту знаеле дека учениците сакаат да протестираат. Директорот вели дека тоа е право на секој еден граѓанин и никој од училиштето нема да го спречи тоа.