Home

Perdormire
Струмица

ДИКАТО БЕНД ВЕЧЕРА ВО КОСМОПОЛИТ, А УТРЕ ЗАБАВА СО ДОКАЖАНИТЕ ИНТЕРВАЛИ!

Home

Петок повелете на одлична забава со Дикато Бенд, а во сабота Ве покануваме на одлична забава и супер дружење со докажаните Интервали!

📞 071-341-444 🎶

📞 071-341-444