ДИЏЕЈ ЦОЦ ВО САБОТА ВО „ГОЛД“ ВО СТРУМИЦА – ПОВЕЛЕТЕ НА УШТЕ ЕДЕН НЕЗАБОРАВЕН ВИКЕНД!

март 7, 2020

Саботата е резервирана за #DJ_COC, кој ќе биде задолжен да ги размрда струмичани кои секогаш сакаат одлична забава. Ве покануваме да бидете дел од нашата урбана приказна, да бидете дел од ритамот на градот.
#МАК_ПОП 📢

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: