ДЕДО МРАЗ НА МОТОР БЕШЕ ПРИЈАТНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „МАРШАЛ ТИТО“ ВО МУРТИНО!

декември 28, 2022

Учениците од ООУ „Маршал Тито“ беа пријатно изненадени откако ги посети Дедо Мраз на мотор заедно со неговите помошници и на сите им поделија новогодишни пакетчиња.

„Дечињата беа премногу радосни. Им благодариме многу на мото клубот CUSTOM CHOPPERS од Струмица за прекрасната идеја“. – изјавија од училиштето за Струмица Денес.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: