Home

Perdormire
Струмица

ДЕЧИЊАТА НИЗ СТРУМИЧКИТЕ УЛИЦИ ЈА ПРЕНЕСОА РАДОСНАТА ВЕСТ ДЕКА ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Home

Дечињата низ струмичките улици денеска преку познатата Божиќна песна „Вечниот Бог“ ја пренесоа радосната вест дека Христос се Роди! Да ја негуваме традицијата, да ја зачуваме верата и да го славиме Бога со цело наше срце и душа. Христос се Роди-Навистина се Роди.