Home

Perdormire
Струмица

ДЕЧИЊА ОД СТРУМИЦА И ШТИП СО НАСТАВНИЦИТЕ БИЛЈАНА ГУНОВА И ДАРКО МИТЕВ, ОРГАНИЗИРАА ПЕТДНЕВЕН ЗИМСКИ КАМП ВО КРУШЕВО!

Home

Наставниците Билјана Гунова од Струмица и Дарко Митев од Штип уште еднаш направија успешна соработка и незаборавни спомени за повеќе од 50 дечиња во Крушево. Тие направија ски-камп од 5 дена, поминат во забава, дружење, едукација и успешно совладување на зимскиот спорт – скијање.