Perdormire
Струмица

ДА ПОМОГНЕМЕ: СЕ ПОЈАВИ ОНЛАЈН ДОНАЦИЈА ЗА ТВ КАНАЛ „ВИС“!

Неодамна просториите на Регионалната телевизија „Вис“ беа зафатени од пожар и последиците беа огромни. Освен просториите, изгорена е и целата потребна техника за една телевизија за зрачи во етер. На социјалните мрежи се појави линк креиран од Андон Давчев на кој секој кој сака ќе може да донира. Линкот може да го погледнете со кликнување ОВДЕ. Да помогнеме!

Повторно линк од донацијата: https://www.gofundme.com/f/help-for-canal-vis-strumica?sharetype=teams&member=4064818&fbclid=IwAR3FSHxvLj5iHcgg_FO5W7VsuIskj68ycZEVUuj9KXAPHxwEMi7gmV3rn94