Home

Perdormire
Струмица

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: JП ЛАНА ДА ГИ КОНТАКТИРААТ АКТИВИСТИТЕ НА „АНИМАЛ ЛОВЕРС“ И СО НИВНА ПОМОШ СО ХУМАН ПРИСТАП ДА СЕ ЗАЛОВУВААТ СИТЕ КУЧИЊА ВО ГРАДОТ!

Home

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ, СОВЕТНИК ВО СОВЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ:

Се замолува ЈП Лана, да ги контактираат активистите на здружението Animal lovers и со нивна помош да ги заловат сите кучиња во градот.

Овие активисти ќе ви покажат како со хуман пристап, најголемиот број од овие кучиња ќе бидат заловени.

Нема потреба од дополнителни трауми.

Најчесто едно гушкање е доволно.