Home

Perdormire
Струмица

ЧЕСТИТКИ: СТРУМИЧАНКАТА ВИКТОРИЈА БАЏУКОВ Е ПОБЕДНИЧКА НА НАТПРЕВАРОТ ВО УМЕТНИЧКО ЧИТАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

Home

Ученичката на СОУ „Јане Сандански“ Викторија Баџуков е овогодинешната победничка на десеттиот натпревар во уметничко читање на англиски јазик на тема „Дела од маргинализирани британски женски автори“ во организација на American College, Скопје, под менторство на проф.

Катерина Панов Кожаров. Инаку, Баџуков е ученичка од трета година.

Во продолжение погледнете го видеото: