Home

Perdormire
Струмица

ЧЕСТИТКИ: СТРУМИЧАНКАТА САНДРА ТОШЕВА ГО РОДИ ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ВО СТРУМИЦА!

Home

Како што соопштија од гинеколошкото одделение за Струмица Денес, годинава повторно првото новороденче во нашиот град е женско. За разлика од минатата година која првото новороденче се роди во 1 часот по полноќ, оваа година тоа се случи само една минута по полноќ. Сандра Тошева е мајката која роди девојче со тежина од 2,900 грама. Искрени честитки!

ФОТО: ИНТЕРНЕТ