Центар за истражувања и анализи НОВУС: Млади од четири различни земји во Струмица имаа активности за подигање на свеста на граѓаните!

август 28, 2021

Центар за истражувања и анализи НОВУС:

Акција во заедницата ”Use Your Voice” денес во Струмица! 🙆🙋Млади од 4 различни земји преку мали активности иницираа подигање на свестта на граѓаните во заедницата за решавање на одредени проблеми 🗣 Струмицо можеш и подобро!

🙆🙋”Use Your Voice” Community action and city game around Strumica where young participants from 4 countries raised awareness among the citizens for some Important community issues 🗣

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: