ЦЕЦА НА 23 ЈУЛИ ВО САБОТА ВО КЛУБ „АВАТАР“ ВО СТРУМИЦА!

јуни 30, 2022

Поради неодложно привремено пломбирање на клуб „Аватар“ од страна на УЈП , планираниот настап на една од најголемите мега звезди на Балканот и пошироко Цеца Ражнатович, ќе биде преместен на 23.07.2022 (сабота).

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: