БУТИК „КАЛИОПИ“ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ВО „ГЛОБАЛ“, ПЛАТА ОДЛИЧНА!

декември 5, 2022

Бутик „КАЛИОПИ“ вработува девојка во „ГЛОБАЛ“. Осигурување на полно работно време и одлична плата. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 460 360

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: