Home

Perdormire
Реклама Струмица

БРЗА ПОШТА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ИМА ПОТРЕБА ОД ПОМОШНИК УТОВАРАЧ – СЕ РАБОТИ ОД 16:30 ЧАСОТ ДО 02:00 ЧАСОТ ПО ПОЛНОЌ!

Home

Брза пошта ЕКО ЛИГИСТИК СЕРВИС, има потреба од помошник утоварач на кружно возило, почетна плата 18.000 денари + осигурен. Работното време е од 16:30 часот до 02:00 часот по полноќ. Се работи од понеделник до петок, а кандидатите треба да се со минимум средно образование и возраст до 50 години. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 245 201 – Столе.