Perdormire
Струмица

БРАВО: БРЗА ПОШТА „ИН ПОШТА-РАДЕСКИ“ НА СИТЕ ОШТЕТЕНИ ОД „ГЛОБАЛ“ КОИ РАБОТАТ СО ОНЛАЈН НАРАЧКИ, ЌЕ ИМ ВРШИ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЕДЕН МЕСЕЦ!

Струмичани се мобилизираат кој колку може на различни начини да им помогне на оштетените од пожарот во „Глобал“. Една од нив е и општествено одговорната компанија „ИН ПОШТА – РАДЕСКИ“. Брзата пошта им нуди на сите оштетени од „ГЛОБАЛ“ кои работат со онлајн нарачки, бесплатна достава еден месец на нивните продукти низ цела Македонија. „ИН ПОШТА – РАДЕСКИ“ може да ги исконтактираат на следните телфеонски броеви:

ПАНЧЕ ЏАТЕВ – 071 242 773
КАНЦЕЛАРИЈА НА „ИН ПОШТА“ – 070 399 955

или директно во нивната канцеларија на „Братство и Единство“ бр.51. Браво за потегот!