БЛАГИЦА КАЛЕВА ЗА ЖЕНСКИ МАГАЗИН: Преку внуката Софија го живеам мојот нов живот!

јануари 12, 2023

Таа е едно од најдобите фолк грла кај нас, жена која покрај се‘ што преживеа, не се предаде ниту секунда и продолжи да чекори храбро во животот, но најмногу заради како што многупати изјавила ќерка ѝ Марија – нејзината сила.

Пред Благица Калева се само убави денови, кај неа има многу новости, а најголема радост последните две ипол години ѝ носи нејзината внука Софија која како што ни истакна пејачката, е нејзиниот нов живот.

Годината којашто замина за Калева донела убави, но за жал и неубави моменти, Новогодишната ноќ после многу работни години во нејзината кариера конечно била дома со внукичката Софија. А што подготвува за Бадник и Божиќ Благица и која е нејзината желба за новата 2023 година прочитајте во оваа нејзино прво интервју за Женски Магазин.

Целосниот линк може да го погледнете со кликнување ОВДЕ.
ИЗВОР: Женски Магазин

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ