BLACK FRIDAY ВО „ВАМЕТАЛ“ : АКЦИЈА НА КРОВНИ ПАНЕЛИ ПО ЦЕНА ОД 17,50 ЕВРА ОД м2!

ноември 25, 2021

Акција на кровни панели во „ВАМЕТАЛ“ со дебелина од 5цм. по цена од 17,50 од м2. Количините се ограничени. Акцијата важи се’ до исцрпување на количините.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 034 329 284

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: