Home

Perdormire
Реклама Струмица

„БЕНЗОИЛ“ СО ОДЛИЧНА ПРОМОЦИЈА: СТАНЕТЕ ЛОЈАЛЕН ЧЛЕН НА „БЕНЗОИЛ“ И ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ПОВОЛНОСТА ЗА СЕКОЈ ЛИТАР НАТОЧЕНО ГОРИВО!

Home

BENZOIL – Loyalty Card 💥

Станете лојален член на BENZOIL и искористете ја поволноста за секој литар наточено гориво.

✅ Минимални 3 денари ПОПУСТ за секој ЕДЕН литар наточено гориво
✅ 0 ден. административни трошоци за изготвување картичка.
✅ Моќно, еколошко и ефикасно гориво
✅Професионален и стручен тим.

📞 Јавете се на +389(0)76 595 260 / +389(0)77 921 138 или пополнете барање на некои од нашите бензински пумпи:
📍Струмица
📍с.Владевци – Магистрален пат Струмица-Радовиш