БЕНЗ ОИЛ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ НА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА!

јули 7, 2022

БЕНЗ ОИЛ има потреба од работници на бензинска станица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 076 595 260

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: