БАТЕРФЛАЈ СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКА НА НЕОПРЕДЕЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ!

август 10, 2023

Батерфлај-Струмица кој се наоѓа во „Глобал“, има потреба од работничка на неопределено работно време. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 310 120

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: