Perdormire
Реклама Струмица

„БАТЕ ТРАВЕЛ“ – ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ И ИСПОРАКА НА ПАКЕТИ ОД СТРУМИЧКО ДО ГЕРМАНИЈА И ОБРАТНО!

„БАТЕ ТРАВЕЛ“ врши превоз на патници и испорака на пакети до дадената адреса Германија и секако во обратен правец. Патувајте безбедно, сигурно и по најповолни цени до вашата посакувана дестинација само со „БАТЕ ТРАВЕЛ“. Искористете ги поволностите кои тие ви ги нудат! Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на ВИБЕР на следните телефонски броеви:

MKD: +39871 564 999 И +38978 350 706
ГЕРМАНСКИ БРОЈ: +4915739288003