АВТОПЕРАЛНА ВО СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

април 3, 2023

Автоперална во Струмица има потреба од работници со или без работно искуство. Работно време од 09:00 до 17:00 часот. Телефон за информации и пријавување: 070-811-654

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: