АСТРОНОМСКИ НАСТАНИ: НА 17 НОЕМВРИ ДОЖД ОД МЕТЕОРИ, НА 19 НОЕМВРИ ПОСЛЕДНОТО ЗАТЕМНУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА ОВАА ГОДИНА!

ноември 15, 2021

Нови возбудливи и интересни астрономски настани. На 17 ноември ќе имаме можност да уживаме во дожд од метеори, додека на 19 ноември за последен пат месечината ќе го има своето затемнување.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ