АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ВО НАСЕЛБАТА „КАСАРНА“ И УШТЕ ЕДНА ВО ПАРКОТ!

јуни 23, 2021

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Продолжуваме со реализација на програмските активности на Општина Струмица за оваа година. Денеска се асфалтираше една улица во населбата Касарна и уште една во паркот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: