АНКЕТА: ДАЛИ ВИ СЕ ДОПАЃА УСЛУГАТА ВО УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКИ И КАФУЛИЊА ВО СТРУМИЦА?

јули 4, 2021

Струмица во моментот важи за еден од градовите во кои има најмногу ресторани и кафулиња и речиси во сите секојдневно има полно народ. Што мислите, дали услугата во нив е добра, што треба да се пофали, промени, искритикува? Вашите размислувања слободно дадете ги во коментар.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: