Home

Perdormire
Струмица

(АНКЕТА) ДАЛИ МОТОРИТЕ НАВЕЧЕР ИМ ПРЕЧАТ НА СТРУМИЧАНИ?

Home

Струмичани деновиве се жалат од преголемата врева која ја прават моторите во Струмица, особено во вечерните часови. Тие велат дека покрај вревата, некогаш улиците знаат да бидат и небезбедни поради брзината која е поголема од дозволеното.