АЛ МАКС-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ВИЛУШКАРИСТИ И ОПШТИ РАБОТНИЦИ!

јули 1, 2022

Реномираната струмичка компанија АЛ-МАКС вработува ВИЛУШКАРИСТИ и ОПШТИ РАБОТНИЦИ. Сите заинтересирани може да ги исконтактираат следните телефонски броеви: 034 346 612 и 075 3109 20

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: