Home

Perdormire
Реклама Струмица

„АГРОМАРКЕТ ИГОР“ ВО ВЛАДЕВЦИ ВРАБОТУВА РАБОТНИЧКА ЗА РАБОТА ВО МАГАЦИН НА МАШИНА ЗА ПАКУВАЊЕ И РАБОТНИК ЗА ПОМОШНИК ВО ДИСТРИБУЦИЈА!

Home

Фирмата Агромаркет Игор с.Владевци, Струмица има потреба од:

– работничка за работа во магацин на машина за пакување
– работник за помошник во дистрибуција

Заинтересираните кандидати можат да не контактираат на следниов тел.бр 075 447 127.