Home

Perdormire
Реклама Струмица

АГОЛНА ГАРНИТУРА „АВАНГАРД“ СО ПОПУСТ ОД 46.650 НА 38.800 ДЕНАРИ, САМО ВО САЛОНИТЕ НА ЕФ-КМ ВО СТРУМИЦА!

Home

Аголна гарнитура Авангард Елегантна и модерна… Современ дизајн и совршено избалансиран однос на класични и модерни елементи.

– Димензии 290х190х80см
– Простор за спиење 230х140см
– Со кутија за постелнина
– ПУ пена за поголема удобност
– Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.
– Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Редовна цена 45.650 денари Цена со попуст 38.800 денари

САЛОН 1 – НАСПРОТИ ПОЛИКЛИНИКА „ФИЛИП ВТОРИ“

САЛОН 2 – ПЛОШТАД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВЕДНАШ ДО РАМСТОР!