„АД СТРУМИЧКО ПОЛЕ“ ВРАБОТУВА СМЕТКОВОДИТЕЛ, ТЕХНОЛОГ И АГРОНОМ!

јуни 2, 2022

АД Струмичко Поле с.Василево, има потреба од:

– СМЕТКОВОДИТЕЛ
– ТЕХНОЛОГ
– АГРОНОМ

За подетални информации и пријавување, јавете се на 034-354-776 до 14:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: