strumica denes logo

70.000 ДЕНАРИ ДОДЕЛЕНИ ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ТОМЕ ЈАНЕВ!

Автор:

Датум:

мај 29, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 29, 2019

Категории:

Струмица

На денешната седница Советот на општина Струмица заеднички ја изгласа одлуката за доделување на парична помош на Томе Јанев од Струмица кој боледува од АЛС. Општина Струмица додели 70.000 денари, вкупната сума за лекување на Томе Јанев изнесува 160.000 евра. Сите оние кои сакаат може да донираат на следните телефонски броеви:

143-454 (Телеком)
143-502 (ВИП)