Home

Perdormire
Спорт Струмица

БЛАГОЈ ГУЦЕВ Е НОВ ТРЕНЕР НА ФК БЕЛАСИЦА!

Home

Поранешниот играч и помошен тренер на ФК БЕЛАСИЦА, од денеска е официјално прв тренер на струмичката гордост, дознава Струмица Денес. Инаку, Гуцев доаѓа на местото на Шефки Арифовски и со неговото искуство ќе се обиде да ја врати ФК БЕЛАСИЦА повторно во прва лига.