ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КАЗИНО „ROYALE“ ВРАБОТУВА ОПЕРАТОРКИ-КАСИЕРКИ СО ПОЧЕТНА ПЛАТА 28.000 ДЕНАРИ+БОНУСИ, МЕНАЏЕР И ХИГИЕНИЧАРКА!

март 1, 2023

Казино „ROYALE“ вработува на следниве позиции во Струмица:

– ОПЕРАТОРКИ/КАСИЕРКИ (ПОЧЕТНА ПЛАТА 28.000 ДЕНАРИ+БОНУСИ).
– ХИГИЕНИЧАРКА 

– МЕНАЏЕР

Можност за напредок и одлични услови за работа!

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 265 065 (Елена) или директно во просториите кои се наоѓаат на ул. „Ѓорги Василев“ бр.97.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: