Home

Perdormire
Струмица

30 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ ВО СЛИКАРСТВОТО: Струмичанецот Марјан Ѕингаров со ретроспективна Изложба во Градската уметничка галерија!

Home

Уметникот Марјан Ѕингаров слави 30 годишен јубилеј во сликарството и по тој повод постави Ретроспективна Изложба во Градската уметничка галерија во Струмица. Присутните уживаа во делата кои Ѕингаров ги создава сите овие години и красат многу домови шиурм Македонија. Искрени честитки од тимот на Струмица Денес.