ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: СЕ БАРА ДИЗАЈНЕР ЗА МЕБЕЛ И РАБОТНИЦИ КОИ ИМААТ ПОЗНАВАЊЕ СО ПЛОЧЕСТИОТ МЕБЕЛ ЗА МОНТАЖА И СКЛОПУВАЊЕ ЕЛЕМЕНТИ – „ЈАСЕН МЕБЕЛ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

јуни 25, 2021

Поради зголемен обем на работа и проширување на производството, компанијата „ЈАСЕН МЕБЕЛ – ТУРНОВО“ има потреба од повеќе позиции во делот на плочаст мебел.

ПОЗИЦИИ КОИ СЕ ПОТРЕБНИ:

– ДИЗАЈНЕР ЗА МЕБЕЛ
– РАБОТНИЦИ КОИ ИМААТ ПОЗНАВАЊЕ ВО ОБЛАСТА НА ПЛОЧАСТ МЕБЕЛ – ПОЗИЦИЈА ( МОНТАЖА И СКЛОПУВАЊЕ НА ЕЛЕМЕНТИ). ПОЖЕЛНО Е, НО НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО РАБОТНО ИСКУСТВО!

За аплицирање пратете CV на jasenmebel@hotmail.com или на телефон: 071 239 758 или во просториите на „ЈАСЕН МЕБЕЛ-ТУРНОВО“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: